VÄLKOMMEN

En snöig upplevelse för hela familjen! Vår fina anläggning är belägen mitt i Sörmland, ca en mil sydost om Katrineholm. Backen ligger med en fantastisk utsikt vid den vackra Forssjösjön och vi umgås tillsammans högst uppe på toppen!

Spökbackens Alpina Skidklubb är en förening som drivs helt ideellt. Det vill säga, alla personer som jobbar här gör detta helt utan ersättning och alla intäkter går till föreningens verksamhet för medlemmar & gäster.

Det natursköna området inbjuder till härlig skidåkning i fyra fina pister: Barnbacken, Kolbergasvängen, Specialen och Stora backen. Saknar du utrustning, går detta att hyra hos oss, till bra priser! Bakom värmestugan finns det en pulkabacke som är beroende av natursnö. Pulkaåkning är förbjuden i pisterna. Parkeringen är på toppen. Vår anläggning ska vara rök- alkohol- och drogfri.

 I liftkortsluckan utomhus säljs drycker och annat gott som håller magen varm och glad. Du beställer och betalar utomhus via liftkortsluckan men kan bli serverad inomhus eller utomhus. Om det finns många spöken som jobbar kan vi erbjuda våfflor, toast och kokt korv samt grillade hamburgare i Spökgrillen på vår nybyggda terass på solsidan. Vi har alltså olika utbud från dag till dag. Kontakta oss via Facebook och Instagram om du har några frågor. I vindskyddet finns möjlighet att grilla sin medhavda matsäck.

Så, kom och häng med oss och njut av Spökbacken!

 

Följ oss och vårt arbete mer nära på Instagram!

spokbacken 

 

 

Aktuellt

13 Maj, 2024

Årsmöte tisdag 28 maj kl.18.30 i stugan för säsongen 2023/2024

... Läs mer
23 Mars, 2024

 Stängt för säsongen. Vad händer nu?

... Läs mer
23 Mars, 2024

Lördag 23 mars - Säsongsavslutning, tävling och begränsade nedfarter

... Läs mer

Nyhetsarkiv

Kalender

«   Juli - 2024   »
v. Ti On To Fr
27
28
29
30
31

Vill du jobba ideellt i Spökbacken?

Du behöver vara 16 år eller äldre. Föreningen bjuder på medlemskapet!

Läs mer under Medlem.

Hur är vädret?

Spökbacken

Spökbacken

Bli ett spöke!

Arbeta ideellt i Spökbacken och bli medlem gratis! 

Läs mer i menyn Medlem.