Välkommen till Spökbacken!

 


AKTUELLT SÄSONGEN 2022/2023

Fullt ös, ordinarie öppettider från och med onsdag 4 januari

Träning för medlemmar på tisdagar

Mer information hittar du i menyn.

 

 

OM SPÖKBACKEN

Välkommen ut till en snöig upplevelse för hela familjen! Vår fina anläggning är belägen mitt i Sörmland, ca en mil sydost om Katrineholm. Backen ligger precis vid den vackra Forssjösjön.

Spökbackens Alpina Skidklubb är en förening som drivs helt ideellt. Det vill säga, alla personer som jobbar här gör detta helt utan ersättning och alla intäkter går till föreningens verksamhet för medlemmar & gäster.

Det natursköna området inbjuder till härlig skidåkning i fyra fina pister: Barnbacken, Kolbergasvängen, Specialen och Stora backen. Saknar du utrustning, går detta att hyra hos oss, till bra priser! Bakom värmestugan finns det en pulkabacke som är beroende av natursnö. Pulkaåkning är förbjuden i pisterna. I vindskyddet finns möjlighet att grilla sin medhavda matsäck. I liftkortsluckan utomhus säljs drycker och annat gott som håller magen varm och glad. Du beställer och betalar utomhus men kan bli serverad inomhus eller utomhus via vårt utlämningsfönster. Om det finns många spöken som jobbar kan vi erbjuda våfflor, toast, kokt korv och grillade hamburgare. Olika utbud från dag till dag. Kontakta oss via Facebook och Instagram om du har några frågor. Så, kom och häng med oss och njut av Spökbacken!

 

 

ÄR DU ETT SPÖKE?

Häng med oss och förena nytta med nöje på din fritid!

Efter det positiva årsmötet är Spökbackens ideellt arbetande medlemmar, även kallade Spöken, så sugna på att bli fler och vi behöver bli fler för Spökbackens skull. Kan du jobba flera gånger i ett arbetslag i liften, kiosken eller uthyrningen? Kan du jobba någon enstaka gång? Vi är glada för vilket som. Många bäckar små, brukar man ju säga. Skicka ett mejl till bokning@spokbacken.se eller ta kontakt med oss på Instagram eller Facebook.

 

 


Följ oss och vårt arbete mer nära på Instagram!

spokbacken 

 


Aktuellt

31 December, 2022

SVT Nyheter Sörmland

... Läs mer
29 December, 2022

ALLA PISTER ÄR ÖPPNA!

... Läs mer
24 December, 2022

SÄSONGSPREMIÄR 28-30 december

... Läs mer

Nyhetsarkiv

Kalender

«   Februari - 2023   »
v. Ti On To Fr
05
06
07
08
09

Vill du jobba ideellt i Spökbacken?

Du behöver vara 16 år eller äldre.

Kontakta oss via Instagram, Facebook eller via bokning@spokbacken.se

Hur är vädret?

Spökbacken

Spökbacken

Öppna pister säsongen 22/23

Stora  backen

Barnbacken

Spökrännan

Kolbergasvängen

Specialen